De omgeving

Een dagje in Sneek en zin om wat cultuur te snuiven? Dan ben je bij het Fries Scheepvaart Museum aan het juiste adres. Zoals ze zelf al zeggen: Skûtsjesilen, de Elfstedentocht en de Waterpoort van Sneek. In het Fries Scheepvaart Museum ontdek je de geschiedenis van de scheepvaart in Friesland, de ijssporten en de historie van de stad Sneek. 

Als je in Sneek bent is het Rijksmonument Waterpoort een must see. Het monument is onlosmakelijk verbonden met de historie van Sneek. Het is zeker de moeite waard om dit monument te bekijken. Yeller Taxi Sneek brengt je ook graag naar deze locatie.

Een bezoek aan Weduwe Joustra mag niet ontbreken als je in Sneek bent. Weduwe Joustra, 6 generaties en in hartje Sneek. Niet alleen bekend om haar heerlijke Beerenburg. Mooie historie, gevoel voor traditie en natuurlijk prachtige producten.

In Sneek en fan van treinen? Dan is het Nationaal Modelspoor Museum iets voor jou. Er worden rondleidingen gegeven door specialisten maar je kan natuurlijk ook zelf gewoon lekker kijken en rondlopen. Het is geschikt voor jong en oud!

Nog langer genieten van wat Sneek je te bieden heeft? Dan kun je o.a. overnachten in Hotel Sneek van der Valk. Geniet van de prachtige comfortabele kamers en neem lekker een hapje en een drankje in het restaurant. Yeller Taxi Sneek brengt je ook graag naar het hotel.

Heb je medische hulp nodig, dan brengt Yeller Taxi Sneek je comfortabel naar het Antonius Ziekenhuis. Heb je hulp nodig bij het in en uit stappen, dan zal onze chauffeur je daar graag bij helpen. Ook brengt Yeller Taxi Sneek je weer veilig comfortabel thuis.